O sebi je zapisala:

Rojena sem v Celju, članica Fotografskega društva Jesenice sem od leta 2011. Ljubezen do fotografije je živela v meni že iz otroških let, ko sem spremljala pri fotografskem delu svojega očeta. Večkrat sem na skrivaj vzela njegov fotoaparat in »pošklocala« cel film z meni krasnimi motivi, ki očetu niso bili v veselje.

Leta 2004 sem začela zelo aktivno hoditi v hribe in visokogorje, opazovati na poseben način detajle narave, njeno spreminjanje v letnih časih …

Začutila sem potrebo po novejšem načinu shranjevanja svojih doživljanj  in kupila sem svoj prvi Canonov digitalni fotoaparat. Najlepše fotografije sem delila preko sporočil s prijatelji, ki so uživali ob pogledih na prelepe vrhove, cvetje, živali in drobne skrivnosti narave skrite očem navadnih pohodnikov. V največji užitek mi je makro fotografija. Zraven sem večkrat zapisala tudi verze pesmi, ki so se porajali in še vedno nastajajo v moji duši.

V Fotografsko društvo sem se vpisala z namenom druženja s sebi sorodnimi ljudmi in v začetku nisem bila pripravljena na delitev svojih posnetkov širšemu krogu ljudi.  Sčasoma sem začela ob pomoči članov društva vedno bolj zaupati vase in v svoje posnetke in sem se v letu 2015 odločila, da sem pripravljena na pripravo posnetkov za svojo prvo samostojno razstavo.