Nova spletna stran

Drage kolegice in kolegi!

Nekateri ste jo težko čakali. Drugi ste že pozabili, da jo sploh prenavljamo. Sedaj ste jo dočakali vsi. Novo spletno stran Fotografskega društva Jesenice.
Na prvi strani se zgoraj prikazujejo fotografije naših članov, ki so bile nagrajene. Potem so tu zadnje novice, aktualne razstave in razpisi. Starejše informacije pa najdete še na posameznih zavihkih.
Ker se bodo novice odslej redno ažurirale, vas vabim, da greste večkrat pogledat na našo stran, kaj je novega v društvu.
Zdaj pa vas vse vabim k sodelovanju. Najprej, da si stran ogledate, poveste svoje pripombe, lahko tudi pohvale. Potem pa, da tudi sami nekaj prispevate k mozaiku naše strani.
Potem galerija. Nekateri v njej še nimate svoje predstavitve in fotografij. Pošljite jih in našli jih boste na naši strani. Potem novice. Vse, kar se zanimivega in pomembnega dogaja v društvu, sodi na spletno stran. Sporočite, če ste dobili nagrado, fotografski naziv, dosegli kakeršenkoli drug uspeh na fotografskem področju. Popestrite te novice s fotografijami.
Če ste v zadnjem letu prejeli kakšno nagrado ali pohvalo na državnih in mednarodnih razstavah, pošljite fotografijo in napišite, kje je bila nagrajena. Samo s sodelovanjem vseh članov bo stran postala zanimiva za naše člane in druge fotografe.
Vse prispevke pošiljajte Jožici na jozica.trstenjak@gmail.com.

Sedaj pa bi se še rad zahvalil tistim, ki ste največ prispevali k naši novi spletni strani. Na prvem mestu sta to Jožica in Lojzi, ki sta bila tako pogumna, da sta se lotila prenove strani. Sedaj sta jo napolnila z vsebinami. Še naprej bosta skrbela za aktualnost strani.
Potem je to Simon, ki je po zastoju s prejšnjim programerjem prevzel stvari v svoje roke. Sprogramiral je vse, kar smo si izmislili. Božo pa mu je pomagal še s kakšno idejo. Res, najlepša hvala vsem!

Predsednik FD Jesenice
Bogdan Bricelj